Nieuwbouw

In 1999 nam KM Yachtbuilders een jachtwerf over met ruim 30 jaar ervaring in de bouw van aluminium schepen. Deze waardevolle ervaring in combinatie met de frisse wind van nieuwe eigenaar Eeuwe Kooi maakt van KM Yachtbuilders een jong en innovatief bedrijf. KM Yachtbuilders heeft zich gespecialiseerd in de nieuwbouw van compleet afgebouwde aluminium zeiljachten. U kent deze schepen wellicht onder de naam Bestevaer, Stadtship en Axonite. Maar we werken ook vaak samen met ontwerpers voor een ‘one-off’ jacht, zoals de German Frers 88ft ‘Tulip’.

Daarnaast leveren wij aluminium casco’s en opbouwen van zowel motor- als zeiljachten voor andere werven zoals Royal Huisman Shipyard en De Vries Feadship. Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom voor de bouw van een casco of casco+.

De kwaliteitseisen die in dit marktsegment gesteld worden zijn hoog. Onze cascobouwers, timmerlieden en installateurs hebben in het verleden voortdurend bewezen hieraan ruimschoots te kunnen voldoen. Onze moderne nieuwbouw werf vindt u in Makkum aan het IJsselmeer. U kunt ons dus ook over water bereiken. U bent van harte welkom om de werf te bezichtigen.

info@kmy.nl
www.kmy.nl
www.facebook.com/KMYachtbuilders
www.twitter.com/KMYachtbuilders