Refit

KM Yachtservices is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, refit en afbouw van zeil- en motorjachten tot 100 voet.

KM Yachtservices is gevestigd in Makkum, Friesland. De werf ligt direct aan het IJsselmeer, dichtbij de sluizen van Cornwerd (circa 2,5 nm). De kade om aan af te meren heeft een lengte van 125 m. Diepgang voor de kade is 3,5 meter, in de vaargeul 4,5 meter. Het pand aan de Stienplaat bestaat uit vier hallen. Een cascohal voor de productie en reparatie van aluminium jachten, een afbouw hal, een spuithal voor jachten tot 30 meter en een winterstallingshal. Op It Gruthôf aan de west kant van Makkum staat een tweede winterstallingshal van 20 bij 40 m. Onze botenkraan kan 150 ton tillen en de botenkar heeft een capaciteit van 100 ton. Mochten de faciliteiten op de werf niet voldoen, dan huren we extra materiaal in.

Sinds 1997 hebben wij voor veel eigenaren een refit uitgevoerd. De grootte van de schepen varieerde van 7 tot 27 meter. De grootte van de werkzaamheden varieerde van het vervangen van halogeenlampen voor LED tot een compleet nieuw interieur. Voorbeelden waar u aan kunt denken bij een refit staan in deze lijst met voorbeelden werkzaamheden.

De duur van een refit is afhankelijk van de grootte van de werkzaamheden. Graag maken wij, na een persoonlijk gesprek op de werf, een offerte voor u waarin wij duidelijk vooraf aangeven wat onze forecast is in zowel uren, euro’s en doorlooptijd. Met een duidelijke forecast heeft u geen verrassingen achteraf.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via:
Telefoon: +31(0)515 23 88 88
Mail: info@kooimakkum.nl
Facebook: www.facebook.com/KMYachtservice

              
javhide.comhttp://pronza.net