Teak / Esthec

Hoewel de meeste schepen nog met een teak dek rondvaren, zien wij steeds meer eigenaren die voor Esthec (kunststof) kiezen. Voor beide materialen is iets te zeggen en wij hebben geen voorkeur. U bent degene die bepaalt wat op uw dek komt te liggen

Teak

Heeft u reeds een teak dek maar is dat eigenlijk aan vervanging toe? Dan laten wij onze timmermannen hiernaar kijken en een voorstel doen. Misschien blijkt wel dat een goede opschuurbeurt voldoende is om nog enkele jaar met plezier rond te varen.
Is het teak wel aan vervanging toe, dan maken wij voor u een offerte, inclusief het verwijderen en afvoeren van het huidige teak.

Esthec

De eigenaren die voor Esthec gekozen hebben, geven aan dat ze dat doen omdat ze geen zin meer hebben in het onderhouden van een teak dek. Esthec is makkelijk schoon te maken, olie of wijnvlekken bijvoorbeeld, zijn zo weggespoeld met de waterslang en een sopje, omdat het niet in het Esthec trekt.

Daarnaast kunt u met Esthec kiezen uit meerdere kleuren en heeft u de mogelijkheid om verschillende ‘belijningen’ te laten leggen of zelfs de naam van uw schip in het dek te laten zetten.

Bekijk op YouTube onze testimonial over Esthec.