Winterstalling

WINTERSTALLING
KM Yachtservices heeft ruime mogelijkheden voor winterberging in Makkum, Friesland. Voor zeil- én motorjachten! Binnen én buiten! De werf is makkelijk bereikbaar vanaf het IJsselmeer, de Waddenzee, de Noordzee en de Friese meren.

BINNEN
Wij hebben op twee locaties in Makkum een geïsoleerde en een verwarmde hal bestemd voor winterstalling. Waar uw schip ook staat, het wordt altijd verpakt in folie.

De Stienplaat: Als u reparatie- en/of onderhoudswerkzaamheden aan uw schip wilt laten verrichten door KM Yachtservices, dan krijgt uw schip een plek in de hal op De Stienplaat. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 16.00 uur, zaterdag alleen in overleg.
It Grûthof: Deze hal kunt u 7 dagen per week 24 uur per dag op eigen gelegenheid bezoeken, dus als u graag zelf aan uw schip wilt werken, dan is dit de beste plek voor de winter.

BUITEN
We kunnen uw schip ook buiten stallen. Vanwege de ligging en de hoogte van ons bedrijfspand is het mogelijk om uw schip buiten met staande mast te stallen. Ons terrein is afgesloten van de openbare weg.